Jump to content
Kenai

logging out issue is back

57 posts in this topic

 
 

OK, I'm making some changes, that will hopefully make being at NL smoother for everybody.  They are telling me it can take from 20 minutes to 5 hours.  Please keep checking until it's back.  Love you all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Please let me know if you're having any more logging out issues.  Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

I'm sorry @Cyrain.  I have talked with my host and made some changes, and that appeared to be working, but as you have just found out, it hasn't worked.  I do have another support request in with IPB.  I wish we weren't having this problem.  Thank you for letting me that you're still having it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

OK, I made some changes.  Please let me know if anybody is having the log out issue still.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 

It logs me out every time I click to go to the blogs or forum home or the main page

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Yeah it's logging me out all the time now 

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

 

7 hours ago, Phoenix said:

Yes, but only on the domain home page, it seems.

 

4 hours ago, Moonhawk said:

It logs me out every time I click to go to the blogs or forum home or the main page

 

3 hours ago, Tika said:

Yeah it's logging me out all the time now 

Are you all using a mobile device (mobile phone or tablet)?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

This was on desktop. Isn't doing it at the moment on any of the pages.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Damn.  Do you remember what times it was happening?  What browser you were using? Exactly what you were clicking on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

It's not doing it for me at all now.  But earlier it was every time I clicked on the forums in the drop down menu it would log me out and then it would take me 2 tries to sign in and when I did it would take me to my blog first then I'd click on forums and start the whole process over until I gave up lol.  And this was on chrome on my phone 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I'm sorry that was happening to you @Tika.  I'm glad it's stopped.  Do you remember at what time that was happening?

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Ummm like 5 am until 10 am yesterday?  Central us time

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 

Thank you.  Keep an eye on it and let me know times and what you clicked on and all that stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I am back talking with IPB and my server to AGAIN try and fix this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

@Timberwolf mine just logged me out. I clicked on Forums in the top menu bar and it logged me out to the home page thingy. 2000 GMT and I'm using Safari. 

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

I just got logged out as well around 2:09 pm when I clicked on Forums to go back to the main page.    I'm on my laptop, using Chrome.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 

Same, using Chrome, 4:30pm EST

when i click on Forum in the top menu bar. Still takes me to Forum page, but looks like i'm logged out and nothing updated. 

Also happens when I click on Blogs from the top menu bar.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
 
 
 

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members
     
     

    No registered users viewing this page.

     
×